Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe zbog suradnje s HDZ-om

Radimir Čačić "oprao" HNS: "Gospodo, izađite na izbore samostalno. Ne potpisujte zakletve"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Narodne stranke - Reformista u četvrtak su odgovorili HNS-u kako je Radimir Čačić ponovio svoje dobro poznato stajalište da nijedan častan čovjek u hrvatskoj politici, a posebno ne Savka Dabčević Kučar, ne bi ulazio u koaliciju s HDZ-om kupujući fotelje krađom glasova SDP-a i partnera koji su im povjerili mandate u Saboru.

"Još jednom naglašavamo, ne radi se o koaliranju s HDZ-om, nego o krađi nezasluženih mandata. Gospodo, izađite na izbore samostalno, ne potpisujte zakletve da nikada nećete koalirati s HDZ-om pa tada odaberite svoje partnere ako dobijete i jedan mandat", poručili su Reformisti HNS-u.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

Iz HNS-a su ranije ustvrdili kako predsjednik Reformista Radimir Čačić, koji ih učestalo optužuje zbog suradnje s HDZ-om te tvrdi da se ona nikada ne bi dogodila da je on na čelu stranke, pokazuje bahatost, bezobrazluk, prepotenciju i laž, podsjećajući ga da je upravo on želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg HDZ-ova premijera Ive Sanadera.

"Usput, gospodo iz HNS-a, samo ljudi bez ikakvih osnovnih znanja iz opće kulture mogu kao što to redovito čine Štromar, Bartinić i ostali iz HNS-a najpoznatiju rečenicu J. F. Kennedyja izrečenu na inauguraciji u Washingtonu 1961. koja glasi 'Ne pitajte se što zemlja može učiniti za Vas, nego što Vi možete učiniti za svoju zemlju' stavljati u usta Savke Dabčević Kučar jer, za razliku od njih, nikada si nije prisvajala tuđe zasluge, tuđe misli, tuđe glasove i tuđu pamet", stoji u priopćenju Reformista. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene