Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u nekoliko županija

Potres? Bomba? Eksplozija? Poznato što je zvuk koji vas može preplašiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije Eskadrila lovačkih zrakoplova Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva od 15 sati provodit će redovite letačke aktivnosti.

Eskadrila lovačkih zrakoplova Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva (HRZ) provodi u utorak, 11. kolovoza od 15 sati redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće probijanje zvučnog zida, priopćilo je MORH.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio MORH Snažna detonacija čula se u glavnom gradu: Evo o čemu je riječ Probijanje zvučnog zida, ilustracija REDOVITE AKTIVNOSTI "Dobro je grunulo": Stanovnike Zagreba uznemirila snažna detonacija, doznajemo o čemu se radi

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti 191. Eskadrile lovačkih aviona 91. krila će 11. kolovoza u vremenu od 15 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće probijanje zvučnog zida.

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene