Dario Juričan na Trgu (Foto: Facebook)
Dario Juričan na Trgu (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Redatelj Dario Juričan poslao je otvoreno pismo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. ''U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas'', poručio mu je i otkrio da je kućice na Trgu dodijelio svjedocima u aferi Bundekfest.


Redatelj Dario Juričan ponovno je opleo po zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Vezani članci Dario Juričan osnovao tvrtku Dario Juričan osnovao tvrtku Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o.: Nudi eskort-usluge, farbanje tunela, zlatne WC-e Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dario Juričan – Želim biti Milan Bandić, predsjednik RH za film "Gazda'' dobio je nagradu, a sad snima "Kumeka"

U otvorenom pismu spominje ljude koji su dobili ugostiteljske kućice na trgu, a navodi da su svi redom povezani s aferom Bundekfest.

Navodi da je žena, za koju kaže da je jedna je od ključnih svjedokinja u toj aferi, poslovna partnerica žene koja je dobila glavnu kućicu na Trgu. Ona je, piše Juričan, prema iskazu Uskoku dala mito od 70.000 kuna. ''Nadam se da ste, gradonačelniče, otkrili kome je onaj koji ga je primio dalje proslijedio tih 70.000 kuna. Nema labavo kod Vas!'', kaže Juričan.

Ova druga upravo prodaje kobasice i fritule na glavnom zagrebačkom Trgu. Ona je također svjedokinja u aferi Bundekfest, tvrdi Juričan. ''Ono što sam Vas, gradonačelniče, zapravo htio pitati jest – postoji li ijedan svjedok ili optuženik iz afere Bundekfest kojeg niste nanovo vratili u igru na Trg?'' pitao je gradonačelnika.

Optužuje Juričan Bandića i da zbog neobjavljivanja javnog natječaja Grad ostaje bez nekoliko milijuna kuna, ''koje već godinama brste Vaši odabranici''. Proziva imenom i prezimenom i druge Bandićeve suradnike.

''Vjerojatno ste zadovoljni sobom, kako ste nakon one nesretne epizode s Remetincem nanovo sve umrežili i upogonili. Ali jadno Vam je to, moj gradonačelniče. Bavite se kobasičarenjem i spletkarenjem i ostat ćete upamćen kao šibicar. Mislite da ste nedodirljivi, a ja Vas gulim lako kao bananu. Vaše priče su se ukiselile. Mreže su Vam prozirne i porozne. Vaše je vrijeme, dragi moj gradonačelniče, isteklo'', napisao je Juričan u otvorenom pismu i zaključio: "U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas.''