Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smatraju ga velikim propustom

Reakcije omiškoga gradonačelnika na Čačićev posjet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omiški gradonačelnik Ivan Škaričić priopćenjem se oglasio o posjetu prvog potpredsjednik Vlade Radimira Čačića hidroelektrani Zakučac.

Omiški gradonačelnik Ivan Škaričić oglasio se priopćenjem u vezi s posjetom prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića HE "Zakučac" na području grada Omiša, o čemu, kako tvrdi, gradski čelnici nisu obavješteni, što on drži velikim propustom kabineta prvog potpredsjednika Vlade i političkom nekulturom. U priopćenju navodi kako iz Vlade RH ni iz HEP-a nitko o tom posjetu nije obavijestio grad Omiš, nego su o njemu doznali od nazočnih zaposlenika HE "Zakučac".

Pročitajte i ovo Američki senatori u Budimpešti srozavanje demokracije "Neobično i zabrinjavajuće": Mađarska vlada nije primila američke senatore u službenom posjetu U Omišu putuju brodicama Cetinom - 3 Mora vratiti novac Smanjena kazna za zloporabu ovlasti HDZ-ovu bivšem gradonačelniku: Bio je i ravnatelj Doma za starije u kojem je 18 korisnika umrlo od COVID-a

>> Čačić u posjetu vjetroelektrani: Svaki okret je lova!

"Držimo to velikim propustom kabineta prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i političkom nekulturom", navodi gradonačelnik Omiša. Dodaje kako je posebno zanimljivo da je tom prigodom bio nazočan vijećnik Hrvatske narodne stranke u omiškome Gradskom vijeću Ivan Pajdek, koji je ujedno i potpredsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke, pa zato Radimiru Čačiću postavlja pitanje je li HE 'Zakučac' posjetio kao prvi potpredsjednik Vlade RH ili kao predsjednik Hrvatske narodne stranke.

"Ako je posjet bio u ime hrvatske Vlade, žao nam je što mu nismo bili u mogućnosti izraziti dobrodošlicu u gradu Omišu, a ako je bio u drugom svojstvu - predsjednika HNS-a, također mu želimo ugodan boravak među članstvom i simpatizerima njegove stranke u gradu Omišu", ističe u priopćenju omiški gradonačelnik Ivan Škaričić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene