Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićene gole Španjolke zbog diranja na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest Španjolki prekršajno je prijavljeno nakon što su jučer na plaži Kašjuni, na kojoj su se kupale razodjevene, zatečene u ljubavnom odnosu. Privedena su i dvojica Splićana koji su ih fizički napali.

Policija je dojavu građana o tome da su na plaži na Marjanu vidjeli više žena u ljubavnom odnosu zaprimila oko 19 sati. U policijskoj intervenciji zatečeno je šest Španjolki u dobi od 27 do 32 godine koje su privedene na prekršajnu obradu.

Pročitajte i ovo Zimsko kupanje - 2 Zimski kupači Oko njih snijeg i led, a oni u japankama i s ručnicima: "Um govori nemoj ući u vodu, jesi li ti luda" Tragedija na novogodišnjem kupanju u Rijeci (Foto: dnevnik.hr) "Upozoravali su da ne ulazimo" Tragedija na novogodišnjem kupanju u Rijeci: Dva sudionika poginula, više osoba ozlijeđeno

Utvrđeno je da su se, nakon što su oko 17,30 sati stigle na plažu, nage kupale u moru, pri čemu su se ljubile i dirale po cijelom tijelu, čime su izazvale negodovanje ostalih kupača, izvijestio je Ćurić.

Španjolke su to ignorirale, a usto su na plažu i u more puštale i četiri psa koja su dovele sa sobom.

Prekršajnom je obradom utvrđeno i kako su dvojica muškaraca, 63-godišnjak i 41-godišnjak iz Splita, dvije Španjolke zbog takvog ponašanja udarili u predjelu stražnjica i butina, a jednu su od njih i ošamarili, zbog čega je protiv muškaraca također podnesena prekršajna prijava.

Španjolke će biti privedene prekršajnom sucu s prijavom zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana na javnom mjestu, za što je predviđena novčana ili zatvorska kazna do 30 dana, te zbog držanja životinja bez nadzora.

Dvojica muškaraca prijavljena su zbog vrijeđanja građana ili
narušavanja njihova mira na naročito drzak i nepristojan način, što se može kazniti novčano ili zatvorom do 30 dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene