Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljerka Mintas Hodak

'Razdiru me sumnje je li Šlogar ubio moju kćer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prihvatila sam rezultat do kojeg je došla policija, no cijela priča koju je iznio gospodin Šlogar ima jako puno rupa, ne samo na razini motiva nego i na razini činjeničnog opisa samog postupka', smatra Ljerka Mintas Hodak, majka ubijene Ivane.

Mintas Hodak je u razgovoru za Večernji list iznijela svoje viđenje posljednjih događanja oko slučaja ubojstva njezine kćeri.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Slika nije dostupna Ljerka Mintas-Hodak nakon 100 dana Ljerka Mintas-Hodak: 'Strpljiva sam'

'Određene sumnje kod mene postoje, a daljnii tijek postupka će pokazati je li policija bila u pravu ili je to jedan promašaj', kaže Mintas Hodak i dodaje da zbog spomenutih rupa ne začuđuje stav javnosti koja, kako kaže, nije baš uvjerena u priču da je Šlogar ubio Ivanu Hodak. 

'To je djelomično zato što su i mediji ukazivali na to, tragovi u istrazi vode u drugom pravcu i što su sami državni dužnosnici, uključujući predsjednika države, odmah neposredno nakon ubojstva, s priličnom sigurnošću izjavljivali da se radi o mafijaškom ubojstvu. Uostalom, to ubojstvo je izvršeno tako savršeno da nema materijalnih tragova, da je gotovo nevjerojatno da ga je obavio beskućnik bez ikakve pripreme', smatra Mintas Hodak.

Iz tih razloga, Mintas Hodak kaže kako joj nije nimalo lakše nakon objave policije da imaju osumnjičenog za ubojstvo njezine kćeri. 'Razdiru me sumnje je li to doista pravi ubojica moje kćeri. Voljela bih da se otkrije pravi ubojica'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene