Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provala u MUP

O pljački u Heinzelovoj oglasilo se Ravnateljstvo policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O provali u sjedište zagrebačke kriminalističke policije, iz kojeg je, prema neslužbenim navodima, ukradeno oko dva kilograma zlata i 280 tisuća eura, u ponedjeljak popodne se oglasilo i Ravnateljstvo policije koje je priopćilo da se provodi očevid i kriminalističko istraživanje zbog 'provale u službene prostorije PU zagrebačke tijelom noći s 3. na 4. travnja'.

'U tijeku je očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, a kriminalističko istraživanje provodi Ravnateljstvo policije u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom', stoji u kratkom priopćenju.

Pročitajte i ovo Tomo Medved, ministar branitelja (Ne)Sigurnost Medved: ''Propucavanje je upozorenje svima'' Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti"

Nepoznati lopovi, prema neslužbenim podacima, ukrali su dva kilograma zlata i 280 tisuća eura.

Nacionalni sindikat policije MUP-a u ponedjeljak je zbog te krađe iz sjedišta zagrebačke kriminalističke policije u dopisu ministru Vlahi Orepiću zatražio odgovornost i smjenu ravnatelja policije te načelnika zagrebačke policije, tvrdeći da su ukradene vrijednosti prije dva mjeseca oduzete jednom građaninu i da zbog propusta nisu bile zbrinute na odgovarajući način. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene