Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na nasilje

Evo odgovora škole u kojoj je pretučena kći Nikše Kaleba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon teškog oblika nasilja pred OŠ Stjepana Radića u Metkoviću, u kojem su pretučene tri djevojčice, ravnateljica škole odbija dati bilo kakav komentar.

'Djelatnici škole profesionalno i odgovorno rade svoj posao i neće davati nikakve izjave za medije, nego će komunicirati samo sa službenim i nadležnim institucijama, a sve u interesu i za dobrobit djece', rekla nam je Božena Nikoletić, ravnateljica OŠ Stjepana Radića u Metkoviću.

Pročitajte i ovo Potres Magnituda 4,3 Zatreslo u Dalmaciji: "Potres kao eksplozija, puklo kao u kamenolomu!" Potres epicentar u BiH Potres se osjetio i na jugu Hrvatske: "Jaka tutnjava i udar"

U policiji dubrovačko-neretvanske županije kažu da je policija je obavila razgovore sa sudionicima ovog događaja. 'Ako se ukaže potreba, policija će u okviru svoje nadležnosti nastaviti sa dodatnim provjerama i razgovorima, o svemu će biti obavješten i nadležni Centar za socijalnu skrb', rekla je Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

Podsjetimo, među tri pretučene učenice sedmog razreda spomenute škole našla se i kći proslavljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba. Incident se dogodio u petak oko 13 sati, a napadačice su bile školarke iz suprotne smjene.

'Moja kći je jako potresena i boji se ići u školi kako se nešto slično ne bi ponovilo. Nakon napada se žalila na glavobolju i bol u trbuhu', rekao je Kaleb jučer za Dnevnik.hr.

Osim njegove kćeri, među pretučenim djevojčicama našla se i kći vatrogasnog zapovjednika u Metkoviću, Jure Pilja, koji je za incident saznao tek od susjede. 'Najviše me zapanjuje činjenica da su ozlijeđene djevojčice nakon tučnjave najnormalnije vratili na nastavu. Kći se profesorici žalila na bol u trbuhu i rekla da će povratiti na što joj je ova tek dala vrećicu da povrati u nju', rekao nam je jučer Pilj.

Sami roditelji pretučenih djevojčica obavijestili su policiju te ih odveli na Hitnu pomoć. ostali su konsternirani reakcijom, ili bolje rečeno, izostankom reakcije školskih dužnosnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene