Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjedništvo HSS-a raspustilo je na sjednici vodstvo HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije, na čelu s predsjednikom županijske organizacije Ivom Mujom, doznaje se od glavnog tajnika HSS-a Nenada Matića.


Za osobu koja bi trebala organizirati novu izbornu skupštinu dubrovačko-neretvanskog HSS-a imenovan je potpredsjednik stranke Ante Markov. Po riječima glavnog tajnika HSS-a Nenada Matića, sukladno čl. 45. Statuta HSS-a suspendirana su tijela HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije jer su aktivnosti i događanja u toj organizaciji bile takve da se nije moglo uvesti reda. 'Razlog su aktivnosti koje su onemogućile održavanje skupštine dubrovačko-neretvanske organizacije, sukladno statutu HSS-a', pojasnio je Matić.

Vezani članci Peđa Grbin, predsjednik SDP-a Vrh SDP-a predlaže raspuštanje članstva organizacija u Zagrebu i Slavonskom Brodu Saul Canelo Alvarez Najbolji boksač svijeta uživa na našoj obali, od atraktivne se supruge ne odvaja, a uživaju u domaćim delicijama

Pokušali smo učiniti sve da dođe do organizacije izborne skupštine stranke u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ali se ona na žalost nije mogla organizirati te smo se odlučili na ovakav korak, zaključio je glavni tajnik HSS-a Nenad Matić. Po statutu stranke, rok za održavanje izborne skupštine je 120 dana. (Hina)