Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontrola izbornog procesa?

Raspuštanje valpovačkog HDZ-a: 'To je Ivićeva samovolja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojučerašnji predsjednik odbora valpovačkog HDZ-a Jozo Piškorjanac tvrdi da je riječ o samovolji predsjednika županijskog odbora Tomislava Ivića.

Nakon raspuštanja valpovačkog odbora HDZ-a zbog, kako je obrazloženo, narušenih međuljudskih odnosa, dojučerašnji predsjednik odbora Jozo Piškorjanac tvrdi da je riječ o samovolji predsjednika županijskog odbora Tomislava Ivića. Spornim smatra i što je do raspuštanja došlo samo mjesec dana uoči redovitih izbora za gradske i županijske odbore. Upravo će oni birati izaslanike koji će glasovati na izborima za predsjednika stranke u svibnju.

Pročitajte i ovo Požar tvornice u Valpovu Izgorjele zgrade, automobil... U požaru tvornice u Valpovu nastala šteta veća od 22,5 milijuna kuna, policija otkrila detalje Požar tvornice u Valpovu Vatra zahvatila pogon POGLEDAJTE VIDEO Veliki požar izbio u tvornici u Valpovu: Vatra stavljena pod kontrolu, vatrogasci će na požarištu biti do jutra

'Jedini razlog je to da on želi kontrolirati izborni proces u gradu Valpovu i na taj način kontrolirati tko će biti izaslanici za županijsku skupštinu, a on će se kandidirati za predsjednika, i tko će biti kandidat za izaslanika za opći sabor HDZ-a', rekao je smijenjeni predsjednik gradskog odbora HDZ-a Jozo Piškorjanac.

'To apsolutno nema veze sa izborima koji slijede unutar stranke. Riječ je o problemu koji dulje vrijeme egzistira u Valpovu i trebali smo ga riješiti. Ne radi se o nikakvom predizbornom inženjeringu', kaže predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije Tomislav Ivić.

Način rješavanja problema predsjednica HDZ-a nije htjela komentirati. Poručila je da ona s tim nema nikakve veze i da je odluku o raspuštanju samostalno donio županijski odbor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene