Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svoje viđenje buduće vlade, na svojem je Facebook profilu komentirao ministar unutarnjih poslova vlade Zorana Milanovića, Ranko Ostojić.


Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, upozorio je kako dolazi vrijeme u kojem je potrebno posebno paziti imate li zavjese.

Vezani članci Napadač na policajca pred Vladom Napadač s Markova trga u jezivoj objavi oglasio se nakon krvavog napada: "Dosta je bilo prevara" Prodavačica iz trgovine nedaleko od Markova trga Prodavačica iz trgovine na Markovu trgu: "Ranjenom sam odnijela vode, a hitna nije ni došla"

'Najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati ukoliko centralni komitet cuprije to ne odobri...to je nova demokracija...i zato je važno dok vas iz žbunja ( grmova) čekaju...uvijek se osvrnite..', napisao je Ostojić.

'Odmah zatražite dozvolu za obraćanje...bez nje ni slučajno ne započinjite razgovor....Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora....Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije....', stoji u njegovom statusu na Facebooku. 

 

Dolazi vrijeme u kojem pazite imate li zavjese...najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati...

Posted by Ranko Ostojić on 17. siječnja 2016