Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić na Facebooku

UPOZORENJE MINISTRA 'Dolazi vrijeme u kojem je potrebno posebno paziti imate li zavjese'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoje viđenje buduće vlade, na svojem je Facebook profilu komentirao ministar unutarnjih poslova vlade Zorana Milanovića, Ranko Ostojić.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, upozorio je kako dolazi vrijeme u kojem je potrebno posebno paziti imate li zavjese.

Pročitajte i ovo Ranko Ostojić nije baš zadovoljan Znakovita poruka utjecajnog SDP-ovca: "Vidiš li prijatelju ona tri čobana?" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

'Najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati ukoliko centralni komitet cuprije to ne odobri...to je nova demokracija...i zato je važno dok vas iz žbunja ( grmova) čekaju...uvijek se osvrnite..', napisao je Ostojić.

'Odmah zatražite dozvolu za obraćanje...bez nje ni slučajno ne započinjite razgovor....Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora....Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije....', stoji u njegovom statusu na Facebooku. 

 

Dolazi vrijeme u kojem pazite imate li zavjese...najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati...

Posted by Ranko Ostojić on 17. siječnja 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene