Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svoje viđenje buduće vlade, na svojem je Facebook profilu komentirao ministar unutarnjih poslova vlade Zorana Milanovića, Ranko Ostojić.


Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, upozorio je kako dolazi vrijeme u kojem je potrebno posebno paziti imate li zavjese.

Vezani članci Boris Milošević, potpredsjednik Vlade Sjetan i plačan pravoslavni Badnjak na Banovini: "U dubini duše crnina". Potpredsjednik Vlade priznaje: "Zakomplicirali smo" Ostojić objavio fotografije zagrebačkih i mostarske bolnice Ostojić objavio fotografije oštećene zagrebačke i uređene mostarske bolnice: ''Pitam se koga bih trebao prozvati''

'Najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati ukoliko centralni komitet cuprije to ne odobri...to je nova demokracija...i zato je važno dok vas iz žbunja ( grmova) čekaju...uvijek se osvrnite..', napisao je Ostojić.

'Odmah zatražite dozvolu za obraćanje...bez nje ni slučajno ne započinjite razgovor....Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora....Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije....', stoji u njegovom statusu na Facebooku. 

 

Dolazi vrijeme u kojem pazite imate li zavjese...najbolje da spuštate rolete...nemate sto sa bilo s kim razgovarati...

Posted by Ranko Ostojić on 17. siječnja 2016

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju