Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radovi na moru ne prestaju, iako je sezona već debelo krenula prema vrhuncu. Prije nepuna dva tjedna izvještavali smo o radovima u Tisnom. Stanje je još uvijek nepromijenjeno, pa ne čudi što neki turisti tolerancije za buku bagera više nemaju.


Godišnji odmor koji brojni turisti ovdje nisu očekivali. Umjesto mirne šetnje, piktoresnim gradićem moraju prolaziti kroz prašinu bagera. 

Vezani članci Vojni neboder za smještaj vojnika - 4 Ništa od vojnog nebodera ove jeseni: Kamere Nove TV snimile su pukotine na fasadi, MORH šuti o uzroku Slika nije dostupna Turisti stigli, a ceste raskopane

Prije dva tjedna radovi na cesti u Tisnom, najavljivala je općinska vlast, bili su pri kraju. Sezona je u jeku, a turisti, i dalje, ne mogu vjerovati što ih je dočekalo.

Iznajmljivači apartmana i soba žale se kako im gosti odlaze. Nemoćni su kažu, pristup plaži zapriječili su bageri, ne znaju kako bi ih zadržali.

Nadležno misnistarstvo nema zakonskih ovlasti da zabrani radove, te je izadalo preporuku o građevinskim radovima tijekom sezone, kojom se nastojalo sve radove svesti na minimun kako ne bi utjecali na turističku sezonu. 

Načelnik općine Tisno ne zabrinjava se previše, kaže kako je svaka reklama pa i ona loša, uvijek, dobro došla.

Cijeli prilog o radovima koje se odvijaju baš za  vrijeme sezone pogledajte u priloženom video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju