Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pukle krovne ploče

Tragedija na istoku Hrvatske: Radnik pao s krova na beton, poginuo je na mjestu

Radnik na krovu
Radnik na krovu Foto: Getty Images
Radnik kod Belog Manastira pri izvođenju radova na krovu tvrtke pao je i poginuo na licu mjesta.

U nesreći koja se u utorak dogodila na širem području Belog Manastira poginuo je 58-godišnji radnik koji je pri izvođenju radova pao s krova, izvijestila je u srijedu osječko-baranjska policija.

Prilikom izvođenja radova na krovu tvrtke na širem području Belog Manastira 58-godišnji djelatnik uslijed pucanja krovnih ploča pao je s visine oko 6,5 metara na betonsku podlogu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Toplinski udar Kako se zaštititi od velikih vrućina: Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo preporuke

Zbog težine zadobivenih ozljeda 58-godišnjak je umro na mjestu nesreće, a njegovo je tijelo, po nalogu zamjenika osječkog općinskog državnog odvjetnika prevezeno u Klinički bolnički centar u Osijeku, gdje će se obaviti obdukcija.

Očevid je obavljen u suradnji s inspektorom zaštite na radu, a policija će o nesreći dostaviti izvješće osječkom Općinskom državnom odvjetništvu, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Djeca u ratom pogođenoj Gazi više od 8000 djece pati Grčki ministar vanjskih poslova: "Europa mora primiti djecu iz Gaze, ovdje nije riječ o regularnim migracijama"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene