Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ako može Vlada dati njima, može i nama!'

Radnici iz Orahovice traže isti tretman kao oni Đakovštine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši radnici propale Keramičke industrije Orahovica zatražili su od Vlade da im isplati oko 16 milijuna kuna neisplaćenih plaća i otpremnina.

Radnici Keramičke industrije Orahovica smatraju da, ako je Vlada isplatila potraživanja radnika Đakovštine - može i njihova. Dok se to ne dogodi - od prosvjeda ne odustaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna posljedice nevremena Drama ispod Papuka: HGSS-ovci spašavali obitelj koju je bujica zarobila u autu na cesti Slika nije dostupna Održana sjednica savjeta Plenković zadovoljan provedbom Projekta Slavonija, Baranja i Srijem, Pavić: ''Taj projekt podiže kvalitetu života''

U potpunosti privatna tvrtka - završila je prije godinu dana u stečaju s dugom većim od 600 milijuna kuna, a jučer je prodana za 46 milijuna kuna. Taj novac bivši radnici neće vidjeti jer se prvo naplaćuju banke. 'Pogotovo nakon što su kolege iz Đakovštine uspjeli, to je presedan, ali više ne može biti presedan, mora postati pravilo', kaže Ivan Mužar iz Udruge vjerovnika i bivših radnika KIO Keramike. 'Vrh i Vlada, svi su znali što se radi u keramici', ljuta je Zlata Nekić, bivša radnica KIO keramike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene