Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Radnici Čistoće kranom dizali kauč i teško ozlijedili djevojčicu (4)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom odvoza otpada u centru Zagreba radnici Čistoće slučajno su teško ozlijedili 4-godišnju djevojčicu koja je spavala ispod deke na kauču.

U blizini Ribnjaka, specijalno vozilo za odvoz glomaznog otpada nesretnim slučajem teško je ozlijedilo dijete, priopćeno je iz Policijske uprave Zagrebačke.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Neslužbeno se doznaje kako je četverogodišnja djevojčica spavala na kauču koji je bio na glomaznom otpadu, a koji su došli pokupiti djelatnici Čistoće. Nisu vidjeli da dijete spava na kauču jer je bilo pokriveno dekom te su kranom, tj. 'paukovom rukom' zahvatili kauč.

>>Pleternica: Liječničku pomoć zatražilo 12 djece, vozača izvlačili vatrogasci

Djevojčici je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti. Gdje su bili njezini roditelji, nije poznato. No, iz PUZ-a nam je rečeno kako nadležne službe rade na tom slučaju

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene