Obavijesti Video Pretražite Navigacija
27. i 28. kolovoza

Radni posjet Njemačkoj: Plenković se u utorak sastaje s Angelom Merkel

Arhiva, Andrej Plenković i Angela Merkel (Foto: AFP)
Arhiva, Andrej Plenković i Angela Merkel (Foto: AFP) Foto: Afp
Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u radnom posjetu Saveznoj Republici Njemačkoj, 27. i 28. kolovoza 2018. godine, gdje će se susresti s kancelarkom Savezne Republike Njemačke Angelom Merkel te saveznim ministrom gospodarstva i energetike Peterom Altmeierom, izvijestili su iz Vlade.

 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Plenković će se prvog dana susresti s predstavnicima hrvatske zajednice u Berlinu, a drugog dana posjeta održat će predavanje na temu "Hrvatska i budućnost EU" u Zakladi Konrad Adenauer te se susresti s predstavnicima Udruženja njemačkih industrijskih i trgovinskih komora.

Uz predsjednika Vlade bit će državna tajnica u Ministarstvu unutarnjih poslova Terezija Gras, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Nataša Mikuš Žigman, pomoćnica ministrice vanjskih i europskih poslova Zrinka Ujević, te ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost Zdenko Lucić, priopćeno je iz Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene