Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministrica i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić za danas je isplanirala okupljanje ministara kako bi razgovarali o radikalnim mjerama za privlačenje investicija.


'Ono bez čega mjere za smanjenje deficita nemaju smisla je agresivni pristup povećanju i privlačenju investicija', objavila je u srijedu ujutro ministrica Vesna Pusić na svom Twitter profilu. Ona je za danas u Banskim dvorima isplanirala okupljanje vodećih ljudi Vlade kako bi razgovarali o radikalnim mjerama.

Vezani članci Mladi, ilustracija (Foto: Getty Images) Traže mjere za njihov ostanak: "Od mladih se stvara jeftinu radnu snagu" Neefikasne sigurnosne provjere - 6 Vlada misli da ima recept za borbu protiv netransparentnih poslova i muljanja s imovinskim karticama

Na sastanku bi trebali sudjelovati potpredsjednici Vlade Branko Grčić i Milanka Opačić, kao i ministri Linić, Hajdaš Dončić i Vrdoljak.

PREKOMJERNI DEFICIT: Nove Vladine mjere za smanjenje deficita

Kako je u utorak doznao dnevnik.hr, ministri bi trebali dijagnosticirati i hitno ukloniti sve prepreke privlačenju investicija.

Nakon što je Pusić u srijedu najavila dogovore Vlade o 'nekim vrlo radikalnim potezima za privlačenje investicija', nije htjela reći o kojim se mjerama radi jer se o njima, objasnila je, prvo mora postići dogovor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook