Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Možemo računati na pomoć

Pusić: Nama trebaju sredstva za dan poslije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska može računati na pomoć iz kohezijskih i strukturnih fondova koji ukupno iznose 11 milijardi dolara.

Katastrofalne poplave koje su pogodile regiju i potrebna pomoć bile su teme razgovora hrvatske ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić i europske povjerenice za međunarodnu suradnju, humanitarnu pomoć i krizne situacije Kristaline Georgieve. Hrvatska može računati na pomoć iz kohezijskih i strukturnih fondova koji ukupno iznose 11 milijardi dolara. Dostupna je i pomoć iz fonda solidarnosti u kojem je milijarda eura.

Dobri ljudi: Obitelj zbrinula čak 13 stradalih ljudi

Pročitajte i ovo Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan"

'Neposrednu situaciju mi možemo držati pod kontrolom. Ono za što nam trebaju sredstva je za dan poslije. Dakle pomoć ljudima da se vrate u svoja sela, da se obnove ceste, vodovod, kanalizacija, struja. Za to će nam trebati pomoć', rekla je Pusić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene