Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom papirnata birokracijo

Pula prva u Hrvatskoj prešla na e-poslovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Pula prvi je u Hrvatskoj u potpunosti prešao na e-poslovanje.

Početak primjene elektroničkog potpisa (e-potpis) u poslovanju gradske uprave Grada Pule svečano je obilježen u prostorijama Komunalne palače. Gradonačelnik Boris Miletić je ovom prigodom naglasio da Grad na ovaj način potvrđuje vodeću poziciju u primjeni novih tehnologija te iskazuje veliku otvorenost za prihvaćanje novih znanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna birokratske zavrzlame Stiglo rješenje Općinskog suda: Daniri Gović država ipak neće uzeti stan koji je pošteno kupila Slika nije dostupna potreban jedan dokument Trebate ovjeriti potpis kod javnog bilježnika? Istražili smo koliko ćete to platiti

>> Od 1. siječnja u upotrebi elektronički recepti i naručivanje

Naglasio je da ovo može i drugim javnim upravama poslužiti kao povod za uvođenje novih tehnologija koje u razvijenim zemljama predstavljaju standard uobičajenog poslovanja. Bolja organizacija rada, veća učinkovitost te cjelokupna percepcija poslovanja u upravi samo su neke prednosti koje je izdvojio Miletić.

Grad Pula postala je prva javna uprava u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti zamijenila 'klasične' potpise i prešla na elektroničko poslovanje u težnji da se približi 'bezpapirnom uredu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene