Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegov novac im nije smrdio

Pula: Ne daju mu da se vozi autobusom jer - smrdi?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod izlikom 'poštivanja prava ostalih putnika i osiguravanju maksimalne sigurnosti u prometu' vozač pulskog autobusa ne pušta jednog putnika u vozilo.

Prema riječima putnika Pulaprometa, nekoliko se puta dogodilo da vozač na stanici na Velom Vrhu u autobus ne želi pustiti jednog muškarca jer - smrdi. 'Istina, on izgleda dosta zapušteno, ali nam ga je ipak žao jer u 7.30 sati ujutro svi uđemo u autobus za grad, a njega ostavi na stanici. Isto mu se znalo događati i navečer jer bi ga ostavili na Giardinima. Mislimo da to nije u redu jer ima pokaznu kartu i očito im njegov novac nije smrdio kada su mu je izdali. Riječ je o čistoj diskriminaciji', kaže čitateljica Glasa Istre.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Ilustracija Važna objava Nezakoniti otkazi, mobing, plaće na ruke... Izvješće koje prikazuje što se događa u Hrvatskoj

Direktor Pulaprometa, Igor Škatar, potvrdio se da se taj incident dogodio. 'U razgovoru s vozačem, koji je 6. kolovoza vozio spomenutu liniju, utvrđeno je da je navedenom gospodinu uskraćena vožnja iz razloga što prilikom svakog njegovog ulaska u autobus, a zbog njegova neugodnog mirisa, ostali putnici negoduju i od vozača zahtijevaju da otvori vrata kako bi napustili autobus', rekao je Škatar.

Incident u HŽ-u: Umalo poginula obitelj s djecom jer čuvar nije spustio branike

Škatar je dodao kako je vozač u tom trenu procijenio kako bi došlo do negodovanja putnika koji bi tražili da im se otvore vrata kako bi napustili autobus te da je 'postupio u skladu s propisima koji nalažu da vozač po svojoj procjeni može uskratiti vožnju ili udaljiti putnika iz vozila ukoliko svojim ponašanjem ili prtljagom i drugim stvarima ugrožava ili onečišćuje ostale putnike i vozilo'.

Kaže kako ne smatra da se radi o diskriminaciji već o 'poštivanju prava ostalih putnika i osiguravanju maksimalne sigurnosti u prometu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene