Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog radova

Probili plinovod u Karlovcu, evakuirani stanovnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području mjesnog odbora Borlina u Karlovcu nešto prije 18 sati tijekom radova koje izvodi Vodoprivreda puknuo je plinovod pa su, kako je javila Policijska uprava karlovačka, evakuirani stanovnici Ljubljanske ulice, u kojoj su uglavnom obiteljske kuće, Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe ubrzo su zatvorili ventil, tako da nema dodotka novog plina.

Na području mjesnog odbora Borlina u Karlovcu nešto prije 18 sati tijekom radova koje izvodi Vodoprivreda puknuo je plinovod pa su, kako je javila Policijska uprava karlovačka, evakuirani stanovnici Ljubljanske ulice, u kojoj su uglavnom obiteljske kuće, Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe ubrzo su zatvorili ventil, tako da nema dodotka novog plina. U tom dijelu grada isključena je i električna energija, a zabranjen je i promet vozilima, doznaje se od Centra 112 u Karlovcu.

Pročitajte i ovo Robert Golob Važan projekt Slovenija planira izgraditi plinovod kako bi susjednoj državi pomogla smanjiti ovisnost o ruskom plinu Curenje plina iz ruskog plinovoda Navodna sabotaža Sjeverni tok 1 i 2 će zauvijek biti neupotrebljivi? "Kritična infrastruktura je potencijalna meta"

Direktor Vodoprivrede Dubravko Delić, ujedno zamjenik karlovačkoga gradonačelnika, izjavio je da je cijev puknula tijekom ručnog iskapanja kanala radi postavljanja cjevovoda za odvodnju oborinskih voda. Opasnost od eksplozije zbog oštećenog plinovoda prošla ke nekoli sati kasnije. Oko 20 sati puštena je električna energija, a evakuirani stanovnici Ljubljanske ulice vratili su se kućama i u 20,35 sati normaliziran je i promet, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene