Obavijesti Video Pretražite Navigacija
popravili dio kvara

Opet puknula vodovodna cijev u Novom Zagrebu, velik broj građana bio je bez vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća vodovodne cijevi u Utrinama u Novom Zagrebu velik broj kućanstava bio je bez vode. Dio kvara je otklonjen do 15 sati, a u predjele gdje bi moglo biti još poteškoća upućene su cisterne s vodom.

Ekipe zagrebačke Vodoopskrbe ponovno su na terenu jer je oko podne puknula vodovodna cijev u novozagrebačkom naselju Utrina. Dio kvara su popravili, a na predjelima gdje bi još moglo biti poteškoća upućene su cisterne s pitkom vodom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burno jutro Poplava u Splitu: Pukla cijev i probila asfalt, vodena bujica spušta se do centra, dio grada bez pitke vode

Pročitajte i ovo Problemi s pitkošću vode u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ispiranje cijevi Dijelovi Zagorja i dalje bez pitke vode, otkriveno kada bi se sve trebalo vratiti u normalu

"Puknuće cjevovoda kojim se vodom opskrbljuju potrošači u dijelovima Novoga Zagreba - uzrok je smanjenog tlaka u vodoopskrbnom sustavu ili tek ponegdje prekida u distribuciji. Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje već popravljaju kvar koji se, prema do sada utvrđenim činjenicama, ne bi u većoj mjeri trebao odraziti na opskrbu novozagrebačkih naselja pitkom vodom. I u predjelima gdje je oko 13 sati bilo prekida, vodoopskrba je normalizirana. Na područja gdje eventualno još može biti poteškoća s opskrbom - upućene su cisterne s pitkom vodom", javili su iz zagrebačkog Holdinga.

Gotovo točno dva mjeseca prije ovog događaja, 9. srpnja, dio Novog Zagreba je isto tako ostao bez vode zbog puknuća cijevi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene