Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvašić iz Osnovne škole Pojišan svoje kolege šamara, hvata za vrat i davi, udara njihovim galavama o zid, grebe po licu do krivi te prijeti oštrim predmetima.


Problematični učenik uzima tuđe stvari, briše s ploče ono što je učiteljica napisala te uzima drugim učenicima kontrolne testove, piše Slobodna Dalmacija. Roditelji ostalih đaka kažu kako takvo ponašanje traje cijelu godinu te su o svemu pismenim putem obavijestili ravnatelja OŠ Borisa Poljaka.

Vezani članci Obiteljsko nasilje, ilustracija Obiteljsko nasilje kod Požege: Godinama vrijeđao i tukao suprugu pa napao i trudnu kćer, prijetio da će ih ubiti Splitska policija Udarila ga bocom po glavi, zalila pivom i uzela novac, a njezin pomoćnik iskoristio situaciju i ukrao mu bankovnu karticu

Roditelji u pismu mole ravnatelja za pomoć jer su, tvrde, njihov djeca traumatizirana, a već je troje učenika zatražilo premještaj u drugi razred, piše Slobodna Dalmacija. Pedagoška služba uopućena je u problem i tvrdi da je napravila sve što je u njihovoj moći. Naime, da bi dječak bio premješten u poseban razred, koji pohađaju djeca s različitim smetnjama, potreban je pristanak njegovih roditelja, a oni to ne žele.