Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Impresivan odaziv

VIDEO: Prva obiteljska olimpijada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istri je danas sve bilo u znaku obitelji. Današnji Međunarodni dan obitelji obilježen je prvom obiteljskom olimpijadom u kojoj su se kroz razne društvene igre natjecali zajedno roditelji i djeca. Nagrada je bila u drugom planu, bilo je važno sudjelovati i njegovati zajedništvo obitelji.

36 buzetskih obitelji danas je sudjelovalo na obiteljskoj olimpijadi. Za prvu olimpijadu odaziv je impresivan. 'Super ideja, jako dobro, samo neka tako ide dalje,' rekao je Vlatko Mrvoš. Roditelji i djeca ozbiljno su se primili posla. Najviše su tate bili u akciji. 'Zašto sam bos? Trebali smo pronaći dvije vezice, da sam ja išao odvezati cipele, izgubio bih najmanje minutu vremena,' objasnio je Robert Tomaško.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Puna dvorana obiteljskog zajedništva, organizatori su ostvarili svoj cilj. 'Mislim da tradicionalna obitelj kao osnovna jedinica društva prolazi svoju krizu i da su članovi unutar obitelji sve više otuđeni jedni od drugih,' rekla je Silvana Pavletić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Buzeta. Troje obitelji uskoro će na zasluženi put u Gardaland. Svakodnevnica je barem danas nakratko zaboravljena, a svi se nadaju da će ova olimpijska baklja gorjeti i dogodine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene