Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Provjereno: Kako se zaštititi od prijevara prilikom kupnje nekretnina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosječan hrvatski građanin stan ili kuću kupuje jednom u životu. No, skakanje od sreće zbog vlastitih kvadrata lako se može pretvoriti u pravu noćnu moru.

Kad su nekretnine u pitanju, mašta prevaranata nema granica. Zamislite da se nađete u situaciji da ostanete i bez stana i bez novca! 

Pročitajte i ovo Analiza meda - 4 podložni smo prijevarama Prepoznajte li je li med koji kupujete pravi ili lažan? Izgledaju isto, a pčele nisu ni vidjeli Crni petak/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Potrošačka groznica Danas je Crni petak: Pripazite na ove stvari prije šopinga na sniženjima

Zbog nesređenih papira mnogi danas kupe već prodanu kuću ili stan, nekretninu koja nije pravilno zavedena u zemljišnim knjigama, nekretninu opterećenu hipotekom bivšeg vlasnika ili velikim dugovanjima za neplaćene režija. 

Ali najgore prolaze oni koji životnu ušteđevinu potroše na stan kojeg kupe od lažnog vlasnika i na kraju ostanu bez ičega. 

O prijevarama prilikom kupnji nekretnina te kako se zaštititi od njih, saznajte u magazinu 'Provjereno', večeras u 22,36 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene