Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Protugradna raketa pala na parkiralište u Rešetarima, nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom djelovanja protugradne obrane za jučerašnjeg nevremena u općini Rešetari, na novogradiškom području, jedna je protugradna raketa pala i aktivirala se na parkiralištu u tom mjestu, doznaje se danas u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

Ozlijeđenih nije bilo, a počinjena je manja šteta na obližnjoj trgovini.

Pročitajte i ovo Svjetla na nebu iznad Kalifornije Snimke iz Kalifornije VIDEO Misteriozna vatrena svjetlost snimljena na nebu: "Nisam mogla vjerovati svojim očima" Odysseus Uspjeh Odiseja VIDEO Američka letjelica sletjela na Mjesec, prvi put nakon više od 50 godina!

Od 80-ak protugradnih raketa, koliko ih je s lansirnih postaja Radarskoga centra Gorice bilo ispaljeno prema ledonosnim oblacima, tri su bile neispravne, od čega su dvije završile u polju, a jedna na parkiralištu u Rešetarima, doznaje se u Radarskom centru Gorice. U Centru napominju kako je uobičajeno da je među protugradnim raketama oko dva posto njih neispravno.

U brdskim selima općine Rešetari jutros se još saniraju posljedice jučerašnjeg nevremena.

Zbog obilne kiše nabujali potoci Rešetarica i Adžamovci izlili su se na ceste, a voda je ulazila i u podrume pa su vatrogasne ekipe cijelu noć radile na ispumpavanju.

Prema prvim procjenama, šteta od tuče u voćnjacima i vinogradima te na ratarskim kulturama je od 80 do 100 posto, pa će općinske vlasti od župana tražiti proglašenje elementarne nepogode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene