Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prodaji 'ometač' policijskog lasera?

Protiv policije ometanjem mjerenja brzine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su crne brojke s prometnica i dalje velik problem, ne manjka ni onih koji će učiniti sve ne bi li mogli nesmetano divljati po cestama.

Tako je na internetu, po cijeni od dvije i pol tisuće kuna, moguće nabaviti ometač policijskih lasera za mjerenje brzine. Ugrađuje se u branik, manji je od kutije cigareta i svojim impulsima zbunjuje policijski laser. Tzv. jammer hrvatska je izmišljotina, a izumio ga je prije 12 godina hrvatski elektroničar. Sada je to najbolja takva sprava na svijetu, no i nije baš za svaku pohvalu jer je protuzakonit. Protiv policijskih radara i presretača je, srećom, nemoćan. Kako neki moderniji policijski uređaji mogu prepoznati da ih se ometa, vozač bi mogao dobiti 2.000 kuna kazne.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Oni koji ipak odluče kupiti hrvatski autohtoni proizvod, neka ne zaborave na policijske radare i presretače pred kojima je ometač lasera bespomoćan. A neka ne zaborave ni na svoje moguće žrtve, pa ni na sebe.

Više o svemu na www.4kotaca.net .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene