Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno petero maloljetnika

Mještani Solina nakon prometne nesreće održali prosvjed: "Mi zagovaramo ležeće policajce ili prometne kamere"

Aktualno Galerija Prosvjed mještana Rupotine - 3 Prosvjed mještana Rupotine - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed mještana Rupotine - 1 Prosvjed mještana Rupotine - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed mještana Rupotine - 2 Prosvjed mještana Rupotine - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed mještana Rupotine - 4 Galerija 1/4 >>
Ogorčeni ovotjednom prometnom nesrećom u kojoj su u slijetanju vozila teško ozlijeđena petorica maloljetnika, mještani solinskih Rupotina okupili su se u mirnom prosvjedu.

Ponovno su od lokalnih vlasti i županijskih cesta tražili da poduzme nešto kako bi život uz taj dio ceste bio sigurniji. Podsjetili su da na problem ukazuju najmanje pet godina i pišu peticije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

U više su navrata razgovarali s gradskim čelnicima ne bi li se u dogovoru sa županijskim cestama postavila prometna signalizacija, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

"Mi zagovaramo ležeće policajce ili prometne kamere, bilo što što je moguće da se ostvari sigurnost pješaka", kazao je Ivan Crljen iz Rupotina.

"Mi koji živimo ovdje ne možemo djecu pustiti pješke dolje, jer djeca šetaju po cesti, nema nogostupa, nema ničega, auti voze 80 ili 90, pa i više na sat, divljaju na motorima na zadnjim kotačima, jer ne znaš hoće do škole doći živi i zdravi. Čudo Božje da niti jedno dijete dosad nije nastradalo", navodi Marija Buban iz Rupotina.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene