Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno

ISPOVIJEST HRVATSKE PROSTITUTKE "Policajce moram odraditi besplatno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provjereno donosi priču prostitutke koja iskreno progovara o poslu kojim se bavi, razlozima zbog kojih je počela i policajcima koji ucjenama traže besplatnu uslugu.

Za sebe govori da nije radodajka već poslovna žena. A prodaje, kaže, ono u čemu je dobra - uslugu u krevetu. Nema svodnika, nije natjerana na to već se na profesiju seksualne radnice odlučila iz ekonomskih razloga. Po jednom klijentu naime, može zaraditi i do tri tisuće kuna. A suprotno svim stereotipima, klijenti su joj ljudi za koje to nikada ne biste pomislili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Određen joj istražni zatvor Karlovac: Četiri godine podvodila svoje dvije kćeri Slika nije dostupna Trojica pristala Srbija: Profesor učenicima nudio novac za seks

U privatnom životu imala je puno više loših iskustava s muškarcima nego u bavljenju prostitucijom. Ne smatra se žrtvom niti želi da je drugi takvom vide. "Odrasla sam osoba, kognitivno mogu shvatiti stvari i ja sam se odlučila baviti time, nitko me nije natjerao i isto tako neće me odgovoriti od toga ukoliko ja to ne želim", ispričala je novinarki Emi Branici. 

Zbog čega se tim poslom počela baviti, što od nje klijenti traže, na što nikad ne bi pristala, kako je policajci ucjenjuju i još puno toga doznajte u večerašnjem Provjerenom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene