Prostitucija (Ilustracija: Thinkstock)
Prostitucija (Ilustracija: Thinkstock)

Provjereno donosi priču prostitutke koja iskreno progovara o poslu kojim se bavi, razlozima zbog kojih je počela i policajcima koji ucjenama traže besplatnu uslugu.


Za sebe govori da nije radodajka već poslovna žena. A prodaje, kaže, ono u čemu je dobra - uslugu u krevetu. Nema svodnika, nije natjerana na to već se na profesiju seksualne radnice odlučila iz ekonomskih razloga. Po jednom klijentu naime, može zaraditi i do tri tisuće kuna. A suprotno svim stereotipima, klijenti su joj ljudi za koje to nikada ne biste pomislili.

U privatnom životu imala je puno više loših iskustava s muškarcima nego u bavljenju prostitucijom. Ne smatra se žrtvom niti želi da je drugi takvom vide. "Odrasla sam osoba, kognitivno mogu shvatiti stvari i ja sam se odlučila baviti time, nitko me nije natjerao i isto tako neće me odgovoriti od toga ukoliko ja to ne želim", ispričala je novinarki Emi Branici. 

Zbog čega se tim poslom počela baviti, što od nje klijenti traže, na što nikad ne bi pristala, kako je policajci ucjenjuju i još puno toga doznajte u večerašnjem Provjerenom