Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko iznenađenje

VIDEO: Niti jedna u balonu ne kaže ne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamdesetogodišnji Ljubomir Mayer nemalo se iznenadio kad je saznao što je dobio na dar od svog sina. Let u balonu.

Sat vremena iznad Zagorja za Ljubomira je prošlo u trenu. Svoj je dar podijelio s unukom, koja je također slavila rođendan. Djed i unuka oboje slave na istom mjestu i oboje su dobili isti poklon. Let balonom iznad Zagorja pravo je iznenađenje za slavljenike. 'U svakom slučaju je iznenađenje. I to, kako bi se reklo, veliko iznenađenje', rekao je Mayer. 'Super je', rekla je 25-godišnja slavljenica Jelena Mayer.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

'Kod mene je tako da se baš ničeg ne bojim. Pa ni visine. Dobro, ovo je sad visoko', rekao je u balonu Mayer. Godine za njega nisu problem. 'Najstariji član kluba, najhrabriji član kluba. Bez da je trepnuo odmah smo se popeli na 1.000 metara', ispričao je Igor Mikloupić, iz Balon kluba Zagreb. Originalni poklon isplanirao je Ljubomirov sin.

'Preporuka svima onima koji imaju problema sami sa sobom, kad su napumpani i sl. Treba samo pustiti ventil, kao ovdje', rekao je Dragutin Mayer. Neki se u zraku i ohrabre za vrlo bitne životne odluke. 'Dogodilo se i da su neki ljudi zaprosili svoju djevojku u balonu. Stopostotni uspjeh imamo za sada, niti jedna nije rekla ne', kaže Mikloušić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene