Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bicikli, odjeća i obuća

Propala javna dražba: Policija prodavala stare i raspadajuće stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bicikli, odjeća i obuća pa čak i bijela tehnika koju je policija zaplijenila ili pronašla danas se prodavala na javnoj dražbi.

Mnoštvo je Zagrepčana pohrlilo ne bi li obavili povoljnju kupnju. No, većina je ostala razočarana ponudom koja je sadržavala stvari stare i do nekoliko godina u raspadajućem stanju. Neki od njih zaključili su da je bolja roba - izdvojena ranije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeti mu uhićenje Kineski milijarder ima plan kako se se dodatno obogatiti - spermom. Ali ne bilo kakvom: "Ovo je prilika da se spasi budućnost čovječanstva" Ilustracija Podsjetnik Važna promjena za vozače stupa na snagu za nekoliko dana: Za koga se stvari mijenjaju, a za koga ostaju iste?

Točno u deset sati, Zagrepčani su pohrlili na javnu dražbu. Većina se nadala povoljnoj kupnji bicikla, a kad ono... 'Ja dođem ovdje, a ovdje nema ni bicikla koji bi se prodao ni na Jakuševcu', rekao je jedan Zagrepčanin. Većina od ponuđenog bila je stara i u lošem stanju. Ni cijena od 50 kuna građane nije navela na kupnju.

'Mislim da je prebrano. Ono što je valjalo je otišlo. Vidjeli smo padobrance već ujutro kako tu hodaju i biraju i skrivaju tu po skladištima. Nažalost!', požalio se jedan od građana. U malenoj, zagušenoj prostoriji bez svjetla nahrupilo je mnoštvo ljudi ne bi li našli nešto od odjeće ili bijele tehnike. No umjesto lažnih Gucci cipela - stara lakirana salonka. Ista priča i s bijelom tehnikom.

Jedino su profitirali oni koji su kupili knjige ili CD-e. 'Našao sam Goli ručak, to je jedan književni klasik za jeftine novce. Za 20 kuna, tako da je smješno jeftino.' Većina se vratila razočarana i praznih ruku. Javna dražba koja u ovom slučaju nije niti postojala očito nema isto značenje za obične građane i one debljeg džepa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene