Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena glava nije Možeova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odrubljena ljudska glava, pronađena nedaleko od bugarskog grada Slivnica, ne pripada hrvatskom državljaninu Ivanu Možeu, koji je u tom gradu otet 23. veljače.

Možeov odvjetnik Nikolaj Berov izjavio je u ponedjeljak, kako prenosi agencija, da ga je policija izvijestila da to nije glava njegova klijenta.

Pročitajte i ovo Tony Garnett i Sofia Karkadim PREKINULI SU Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, ali došlo je do preokreta: "Uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo" Ilustracija Istražitelji traže svjedoke Ispred zgrade suda ostavljena ljudska glava, malo dalje pronađen i torzo

Istraga se nastavlja budući da treba utvrditi čija je glava
pronađena.

Zasad nema nikakvih novih informacija u svezi s nestankom hrvatskog državljana.

BGNES podsjeća da su Možea 23. veljače otela petorica muškaraca i odvela ga u nepoznatom smjeru. Policijskom istragom utvrđeni su identiteti trojice osumnjičenih otmičara koji su na ispitivanju priznali tek kako su Možea ugurali u automobil i pretukli ga kod Slivnice blizu željezničke pruge.

Policijskom istragom je utvrđeno da iza otmice i premlaćivanja stoji Josif Josifov Joško koji je s Možeom imao nesređene kriminalne razmirice. 

On je priznao otmicu i sudjelovanje u premlaćivanju Možea, tvrdeći kako je nakon toga Može ostao živ te da su ga ostavili u blizini mjesta na kojem je kasnije pronađena glava za koju se sumnjalo da je Možeova.

Možea se u Bugarskoj sumnjičilo za pripadnost kriminalnoj skupini koja je izvršavala ubojstva i otmice po narudžbi, a za jedan takav slučaj u kojem je ubijen policajac Kiril Živkov i kriminalac Asen Petrov, prošle je godine u Bugarskoj bio pravomoćno oslobođen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene