Clea Brozović
Clea Brozović Foto: Nestali

19-godišnja Požežanka Clea Brozović, koja je nestala u Frankfurtu 17.srpnja, pronađena je u ponedjeljak.


Nakon što je Clein brat Max Emanuel Brozović objavio vijest o nestanku 19- godišnje sestre Clee Brozović, njezin je otac nudio i novac za sve koji imaju informacije koje bi pomogle u pronalaženju njegove kćeri.

Clein otac Leon Brozović je čak i sam otišao do Frankfurta tražiti kćer. Ponudio je 30.000 eura nagrade onome tko eventualno zna gdje je i dovede je u jednu od policjskih postaja, pisao je Fenix magazin.

''Zamolio bih da se podijeli ovaj letak koji smo polijepili po Frankfurtu, dajem nagradu onome tko ju dovede u policiju, 30.000 eura imam kod sebe. Hvala svima koji su se javili al nemam snage više ovo je pre veliko bez obzira na to što su mi svi izašli u susret. Hvala i podijelite ovo molim vas'', kazao je Clein otac na svom Facebook profilu.

''Prestaje traganje za nestalom Cleom Brozović budući da je pronađena'', izvijestili su u ponedjeljak poslijepodne iz PU požeško-slavonske. O točnoj lokaciji pronalaska nisu htjeli govoriti, ali su nam kazali da je Clea pronađena živa i da je dobro.

Britanski trg Pronađena djevojka koja je nestala u Zagrebu nakon posla