Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SpanPro držač

Promijenit će vam život: Pomagalo koje čini korištenje mobitela 10 puta ugodnijim

PR
PR Foto: PR
Veliko olakšanje pri svakodnevnoj uporabi mobitela je tu! Popularni fleksibilni držač omogućuje vam da gledate filmove, serije i video snimke kao s laptopa.

Sigurno ste milion puta, dok koristite telefon, pokušavali jesti, kuhati, zapisati nešto ili obući dijete, a da vam ta druga radnja nikako nije išla.

Multitasking zna biti baš izazovan. No, imamo nešto što će vam olakšati korištenje mobitela i gledanje sadržaja. Oslobodit će vam ruke i omogućiti da ugodnije koristite svoj mobitel.

Iako na tržištu postoj brojni držači telefona, jedan se izdvaja kao apsolutni favorit korisnika. Povratne informacije kažu da zahvaljujući SpanPro držaču korištenje mobitela postaje sasvim novo iskustvo.

Kako funkcionira SpanPro?

SpanPro držač može se postaviti na bilo koji stol ili površinu, jednostavnim okretanjem vijka. Baza ima silikonski uložak koji sprječava oštećivanje namještaja na koji se postavlja.

PR PR Foto: PR

Ipak, njegova najbolja karakteristika je velika fleksibilnost. Okreće se u svim smjerovima, jer je kabel nosača dug, mekan i fleksibilan. Dodatno, rotirajuća glava omogućit će vam da podesite kut pod kojim vam je najudobnije da pratite sadržaj na svom mobitelu.

Drugim riječima, zavalite se na omiljeni kauč, fiksirajte mobitel u SpanPro i uživajte u skrolanju društvenim mrežama ili gledanju omiljenih serija, filmova ili video zapisa.

>> Od sad vam ne treba web kamera za poslovne sastanke – pročitajte zašto <<

Osim što oslobađa ruke pri korištenju mobitela, SpanPro nudi maksimum sigurnosti i zaštite. Nema više bojazni i straha od lomljenja zaslona ili pucanja okvira. Karakteriziraju ga:

- Odlična pokretljivost u svim smjerovima
- Čvrsti i visokokvalitetni materijali izrade
- Dugačak i savitljiv kabel
- Stabilna baza i čvrst stisak rotirajuće glave

PR PR Foto: PR

Snimajte video-snimke kao profesionalac

Ovaj držač nije popularan samo jer olakšava gledanje sadržaja na mobitelu već i snimanje i fotografiranje. Imate ideje za zanimljive videe ali sve što snimite izgleda kao trećerazredna B produkcija? SpanPro će i ovdje spasiti situaciju jer vam pored njega nisu potrebni stalci i posebna oprema.

Fleksibilni nosač držat će mobitel potpuno stabilnim tijekom snimanja video zapisa. Veliki plus je i to što se može podesiti da snima iz svih kutova, tako da će video snimci izgledati profesionalno.

PR PR Foto: PR

Mobitel možete držati okrenut k sebi, tako da nema više petljanja oko podešavanja svjetla i fokusa. Sve uočavate odmah i popravljate u sekundi. Ni izbor opreme nije problem, jer u rotirajuću glavu staju telefoni različitih veličina.

>>Zahvaljujući ovom dodatku mobiteli sve češće zamjenjuju laptope i tablete <<

Jasno je da je SpanPro ima dosta prednosti, a neke od najboljih su:
- Omogućava ugodno i udobno gledanje sadržaja s mobitela
- Idealan za video pozive
- Olakšava kreiranje video zapisa
- Mobitel se može postaviti u bilo koji položaj

Isplati li se kupiti SpanPro?

Osim svih gore navedenih prednosti, ovaj fleksibilni držač za mobitel ima još jednu s kojom se može pohvaliti – pristupačan je za svačiji džep!

PR PR Foto: PR

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih čitatelje portala dnevnik.hr i za njih je pripremila popust od 50 %.

Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

I ne zaboravite, SpanPro nosač telefona nije moguće pronaći u običnim trgovinama. Možete ga naručiti jedino putem službene DokiShop stranice.

NAPOMENA: Zalihe na popustu su ograničene, a veliki broj kupaca naručuje po nekoliko komada. Zato požurite kako ne biste ostali bez svog nosača za telefon.

Kliknite ovdje da dobijete svoj SpanPro držač po 50 % nižoj cijeni!

PR PR Foto: PR

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene