Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeni automobili

Dio po dio: Polako se pušta promet centrom grada nakon urušavanja zgrade

Prometni kolaps u Zagrebu
Prometni kolaps u Zagrebu Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Iako je promet trebao biti polako pušten u centru Zagreba nakon urušavanja zgrade u Klaićevoj ulici, to se još nije dogodilo.

Zbog urušavanja dijela zgrade i pada skele u Klaićevoj ulici u Zagrebu promet je do daljnjega u prekidu do križanja s Ulicom Andrije Kačića Miošića, javlja HAK.

Iako su, kako nam je rekla policija, trebale biti puštene dvije prometne trake danas u 7:35, to se još nije dogodilo. Glasnogovornica  zagrebačke Gradske uprave Dinka Živalj u 9:30 nam je rekla da su Klaićevom ulicom u promet puštene dvije trake.

 

Prometni kolaps u Zagrebu Zatvoren dio ceste u Zagrebu (Foto: Screenshot / HAK)

U centru Zagreba u utorak se urušio dio zgrade. Pao je vijenac sa zgrade Muzeja za umjetnost i obrt i skela. Na teren su izašli policija i hitna pomoć. Oštećeno je nekoliko automobila. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Urušavanje zgrade u Zagrebu Nema ozlijeđenih VIDEO Oblak prašine: Pogledajte snimku netom nakon urušavanja dijela zgrade u Zagrebu

"Istraga će utvrditi što se točno dogodilo. Zgrada je vrlo zahtjevna za obnovu. Nemamo razloga zasad sumnjati u izvođača radova, dosad nije bilo problema, prema našim informacijama", kazao je dogradonačelnik Luka Korlaet u izjavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene