Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između čvorova Delnice i Ravna Gora

Prometna nesreća u tunelu Lučice, zatvoren dio autoceste A6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvorena je dionica između čvorova Delnice i Ravna Gora samo u smjeru Rijeke, zbog prometne nesreće u tunelu Lučice, a obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar (D3), izvijestio je jutros Hrvatski auto klub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Dalmaciji, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Iz HAK-a podsjećaju vozače da u uvjetima smanjene vidljivosti (oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše itd.) voze sa upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Nesreća u tunelu na riječkoj obilaznici, vozi se jednim trakom

Zbog radova na državnoj cesti D1 između Turnja i Krnjaka (od 6. do 14. km) vozi se jednim trakom naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju, izvješćuje HAK.

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Gunja. Granični prijelaz Slavonski Šamac otvoren je samo za promet putničkih vozila. Zbog radova, granični prijelaz Ilok zatvoren je za teretna vozila do 26. lipnja u 6 sati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene