Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Promet prema moru pojačan, kolone pred tunelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na svim važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti. Kroz tunele Sveti Rok i Mala Kapela na autocesti A 1, prometuje se dvosmjerno.

Pred tunelom Mala Kapela kolona je u smjeru mora oko 4 km, a usporeno se vozi i od čvora Maslenica prema tunelu Sveti Rok pred kojim je kolona oko 9 km, a prema moru je oko 2 km.

Pročitajte i ovo Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje Dina Ćevid - 4 A tek je počelo Padaju rekordi, nema straha za sezonu: Najnovije brojke jačaju optimizam

Zbog velike gužve na Jadranskoj magistrali pred Makarskom, promet se od Šestanovca preusmjerava preko Vrgorca i Zagvozda prema Pločama i Metkoviću.

Otežano se u koloni vozi i riječkom obilaznicom zbog vrlo gustog promet u smjeru Orehovice, na Istarskom ipsilonu pred ulazom u tunel Učka.

Na dionici autoceste od Zagreba prema Karlovcu zbog vrlo gustog prometa vozi se usporeno.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će danas do 14 sati te sutra od 12 do 23 sata, na svim važnijim državnim cestama. Zabrana će se primjeniti i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje i Sveti Rok-Maslenica (subotom od 4 do 18 i nedjeljom od 8 do 20 sati). Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.

Danas do 22 sata, te sutra od 6,30 do 16 sati, očekuje se preko 100 polijetanja i slijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zadar, te su mogući zastoji na D 422, pa se vozačima savjetuje brzu cestu Zadar II - čvor Babindub.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorske krajeve, posebice duž Jadranske (D 8) i Ličke magistrale (D 1).

Pojačan je promet na svim graničnim prijelazima sa Slovenijom , u oba smjera, posebice na Bregani, Maclju, Pasjaku, Kaštelu i Rupi. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlaz se čeka 40 minuta.

Na GP Brčko-Gunja dopušten je promet vozilima mase do 9 tona (na mostu preko rijeke Save), a kontrolirani jednosmjerni promet sredinom mosta vozilima do 40 tona, s tim da razmak između vozila bude minimalno 35 metara. Najveća dopuštena brzina kretanja vozila, mostom Brčko-Gunja ograničena je na 40 km/h. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

U trajektnom pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga 3 km, a na Jablanacu 4 km. Pojačan je promet i u ostalim trajeknim pristaništima i lukama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene