Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Kupi u Karlovcu pojavila se neobična rotirajuća ledena formacija u obliku savršenog kruga.


Autor fotografije je Tin Rožman, a objavljena je na Facebook stranici KAportala. Autor se našalio i citirao svojeg kolegu, koji je ledeni oblik nazvao NLO - neidentificirani ledeni objekt.

Vezani članci Rijeka Kupa, ilustracija (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Nepoznati muškarac utopio se u Kupi kod Kamanja Izvlačenje peglice (Foto: Romeo Ibrišević) - 5 Ronioci čistili Kupu: "Izvukli smo ćupove, grablje, šivaću mašinu, kompletnu peglicu s akumulatorom, fiću i pol..."

>> Pogledajte kolike su ove sige! Znate li gdje su snimljene?

>> Nevjerojatno: Evo što prijeti stanovnicima zagrebačke Kajzerice!

Mnogi korisnici Facebooka kažu da se na tom dijelu KUpe stvaraju vrtlozi te da je možda jedan zarotirao led i ne da mu da se uhvati za obalu. Pogledajte.

Zima posljednjih dana osim što prouzročuje razne muke diljem Hrvatske, impresionira pojavama, a jednu od njih snimili smo prije tri dana i u istočnom dijelu Zagreba.

Tada smo snimili ledene sige veličine i do četiri metra, kako vise s cjevovoda kod Diokija. Nastale su zbog izrazito niskih temperatura, a na ša kamera ih je snimila.

Na zagrebačkoj Kajzerici, ledene sige nisu predstavljale toliko nešto vrijedno divljenja, koliko opasnost za prolaznike. S krovova kuća su iznad nogostupa visjeli i primjerci veličine do jednog metra.