Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neidentificirani ledeni objekt

Snimljen nevjerojatan prirodni fenomen na Kupi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Kupi u Karlovcu pojavila se neobična rotirajuća ledena formacija u obliku savršenog kruga.

Autor fotografije je Tin Rožman, a objavljena je na Facebook stranici KAportala. Autor se našalio i citirao svojeg kolegu, koji je ledeni oblik nazvao NLO - neidentificirani ledeni objekt.

Pročitajte i ovo Rijeka Kupa - 1 Slijedi obdukcija U rijeci Kupi pronađen mrtav muškarac Ilustracija Uzvodno opada Dobra u Lešću u pripremnom stanju obrane od poplave

>> Pogledajte kolike su ove sige! Znate li gdje su snimljene?

>> Nevjerojatno: Evo što prijeti stanovnicima zagrebačke Kajzerice!

Mnogi korisnici Facebooka kažu da se na tom dijelu KUpe stvaraju vrtlozi te da je možda jedan zarotirao led i ne da mu da se uhvati za obalu. Pogledajte.

Zima posljednjih dana osim što prouzročuje razne muke diljem Hrvatske, impresionira pojavama, a jednu od njih snimili smo prije tri dana i u istočnom dijelu Zagreba.

Tada smo snimili ledene sige veličine i do četiri metra, kako vise s cjevovoda kod Diokija. Nastale su zbog izrazito niskih temperatura, a na ša kamera ih je snimila.

Na zagrebačkoj Kajzerici, ledene sige nisu predstavljale toliko nešto vrijedno divljenja, koliko opasnost za prolaznike. S krovova kuća su iznad nogostupa visjeli i primjerci veličine do jednog metra.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene