Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabavni program za klince

Profesor Baltazar se vraća! Zabavite se u iščekivanju simpatičnog znanstvenika

Profesor Baltazar se vraća!
Profesor Baltazar se vraća! Foto: PR
Miri posvađane susjede, spaja usamljene duše, rješava nesanice, tugu, jad i ostale probleme svojih sugrađana kreativnim idejama i čarobnim napitcima.

Nema osobe koja nije odrasla uz simpatičnog profesora Baltazara i sa zanimanjem gledala kakva će maštovita rješenja smisliti u svakoj epizodi, od kojih je prva snimljena davne 1968. Do 1978. godine u Zagreb filmu snimljeno je ukupno 38 epizoda i nekoliko novih nastavaka sve do njegovog 50. rođendana koji je proslavio lani, a sada se vraća u punom sjaju i s pokojom sijedom više.

Pročitajte i ovo Nada i Monika EVAKUIRAN CENTAR Dramatično nakon dojave o bombi u Arena Centru: "U jednom momentu svi jure van, nitko ne zna što se događa..." Evakuiran Arena Centar SVE PREGLEDANO VIDEO/FOTO Dojava o bombi je bila lažna. Tomašević nakon evakuacije Arena Centra: "Očekujem od policije da nađe tu budalu"

O da, znanstvenik koji je djecu i odrasle učio prihvaćati različitost i da je najveća vrijednost radovati se tuđoj sreći kao svojoj rastao je s nama. Prepoznatljivu riđu kosu i bradu s godinama su zamijenile sijede vlasi. Uz ukupno 59 epizoda u trajanju do deset minuta, jedne predstave, ambulante u poznatoj zagrebačkoj Dječjoj bolnici u Klaićevoj, poštanske marke i šest slikovnica inspiriranim njegovim likom i djelom, uskoro će svjetlo dana ugledati i prvi, do sad neviđeni, animirani film Profesor Baltazar.

U iščekivanju animiranog filma o profesoru koji nas je učio o vrijednostima života možemo naučiti ponešto na zabavnom edukativnom programu za male i velike koji će se 14. i 15. rujna, od 10 do 13 i od 16 do 19 sati, održati u Arena Centru.

Profesor Baltazar se vraća! Raspored događanja \'\'U iščekivanju Baltazara\'\' Foto: Nova Studio

U Baltazar kutku moći ćete sudjelovati u znanstvenim pokusima nalik onima koje je sam profesor 'kemijao'' u svom čudesnom stroju, fotografirati se u šarenom foto kutku ili izraditi Baltazar medalju prilikom čega će oni najkreativniji osvojiti onu pravu pravcatu. Arena Centrom možda prošeću ptice u cipeletinama, slonovi u neobičnim odjevnim kombinacijama ili životinje nejasnog porijekla- tko zna- sve je moguće.

U svakom slučaju uz animatore, edukatore i Baltazar maskote, zabava za sve generacije je zagarantirana!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene