Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Extra povoljne ponude

Produženi vikend za Dan Državnosti dočekajte uz more i bogate wellness pakete uz nikad povoljnije ponude koje donosi CrnoJaje.hr

PR
PR Foto: PR
Odmorite se i spojite ugodan odmor s prijateljima ili obitelji na vrhunskim lokacijama uz extra povoljne ponude na CrnomJaju.hr! CrnoJaje.hr donosi fantastične aranžmane za aktivan ili opuštajući odmor tik do mora. Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji...

Morenia All Inclusive Resort 4* donosi obiteljske praznike po fantastičnoj cijeni, od samo 2340 kn! Zaigrajte se sa najmlađima na vanjskom dječjem igralištu ili ih prepustite animatorima u dječjem klubu. U pauzama između kupanja, sunčanja i igranja osvježite se na all inclusive baru i tako sve do kasnih večernjih sati.

PR PR Foto: PR

Osjetite otočku atmosferu i jedinstven način života uz Waterman Svpetrvs Resort u Supetru ili Gava Waterman Milna Resort u Milni. Tu su i Waterman Holiday apartmani u sklopu Waterman Svpetrvs Resorta. Uz veliki izbor sadržaja očekuju Vas nezaboravni praznici i to već od samo 990 kn!

PR PR Foto: PR

Počastite se odmorom u Maslinica Resortu 4* u Rapcu uz 2 polupansiona, sjajnu SPA oazu, bazene, vikend program animacije za djece. Također tu je 28.05. uz buffet večeru tradicionalnih istarskih specijaliteta. Dan Državnosti u blizini brojnih slikovitih pješačkih, planinarskih i biciklističkih staza s pogledom na more, extra cijena!

Više saznaj na CrnoJaje.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene