Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Zbog 106 prijevara ''teških'' 200.000 kuna pri prodaji polica od automobilske odgovornosti i polica kasko osiguranja zagrebačka policija kazneno je prijavila 43-godišnjakinju.


Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 43-godišnjakinja od 6. rujna 2015. do 14. veljače 2018. počinila 106 kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju na štetu osiguravajućeg društva iz Zagreba i poduzeća u kojem je radila na prodaji polica od automobilske odgovornosti i kasko polica osiguranja.

Vezani članci Uhićen muškarac u krađi iz automobila (Foto: Getty Images) Jammerom provaljivao i pljačkao automobile stranaca po Poreču, na kraju upao u policijsku klopku Ilustracija (Foto: Getty Images) Domišljata Varaždinka umjesto za 7500 kuna Mercedes unajmila za 5 kuna. Ostalo je – nadopisala

Policija tvrdi da je osumnjičena postupala "suprotno svojim zaduženjima na radnom mjestu savjetnika za osiguranje te preuzetu kupovinu od kupaca u gotovini nije predavala na račun osiguravajućeg društva, već je gotovinu zadržala za sebe".

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su protiv osumnjičene podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)