Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Zbog 106 prijevara ''teških'' 200.000 kuna pri prodaji polica od automobilske odgovornosti i polica kasko osiguranja zagrebačka policija kazneno je prijavila 43-godišnjakinju.


Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 43-godišnjakinja od 6. rujna 2015. do 14. veljače 2018. počinila 106 kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju na štetu osiguravajućeg društva iz Zagreba i poduzeća u kojem je radila na prodaji polica od automobilske odgovornosti i kasko polica osiguranja.

Vezani članci Matija Vuica (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Matija Vuica završila na policiji: ''Jutros u 6 izvukli me iz kreveta, bez rasprave, njih dvoje'' Ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Predstavio se kao direktor banke pa starici ukrao nekoliko stotina tisuća kuna

Policija tvrdi da je osumnjičena postupala "suprotno svojim zaduženjima na radnom mjestu savjetnika za osiguranje te preuzetu kupovinu od kupaca u gotovini nije predavala na račun osiguravajućeg društva, već je gotovinu zadržala za sebe".

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su protiv osumnjičene podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)