Iako su u cijeloj zemlji glavna vijest ekstremno niske temperature, snježne padaline, skliski kolnici, kao i upozorenja ljudima da se toplo odijevaju i odjećom štite od hladnoće, izgleda kako jednom Zagrepčaninu ništa od toga nije važno.

Galerija


Mislav (27) iz Rudeša trčao je u utorak popodne na temperaturi od -9 bez majice i hlača po ragbijskom terenu smještenom u tom zagrebačkom kvartu. Kako doznajemo od njega samog, bila je riječ o okladi. "Bio je dogovor da ako polugol pretrčim cijeli teren, da će me prijatelj častiti roštiljem", rekao nam je Mislav te dodao kako je bilo hladno, sklisko, a puhao je i vjetar.

Vezani članci Joško Klisović Klisović odgovorio Plenkoviću na prozivke o poznanstvu s Bandićem: "Žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme" Požar u Španskom - 8 Buktinja u Zagrebu: 19 vatrogasaca gasilo požar u Španskom

Ovaj mladić inače voli trčati, pa mu ova akcija nije predstavljala prevelik napor, no s obzirom da je temperatura zraka bila niska, na kraju je zaključio kako misli da tako nešto neće ponoviti. No dodao je kako uvijek postoji mogućnost da ga na to opet netko nagovori.