Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislav iz Rudeša

Prizor iz Zagreba: Na ledenih -9 celzijevaca trčao polugol, otkrio nam i zašto

Mislav trči (Foto: Čitatelj)
Mislav trči (Foto: Čitatelj) ?itatelj
Aktualno Galerija +0 Mislav trči (Foto: Čitatelj) Galerija 1/1 >>
Iako su u cijeloj zemlji glavna vijest ekstremno niske temperature, snježne padaline, skliski kolnici, kao i upozorenja ljudima da se toplo odijevaju i odjećom štite od hladnoće, izgleda kako jednom Zagrepčaninu ništa od toga nije važno.

Mislav (27) iz Rudeša trčao je u utorak popodne na temperaturi od -9 bez majice i hlača po ragbijskom terenu smještenom u tom zagrebačkom kvartu. Kako doznajemo od njega samog, bila je riječ o okladi. "Bio je dogovor da ako polugol pretrčim cijeli teren, da će me prijatelj častiti roštiljem", rekao nam je Mislav te dodao kako je bilo hladno, sklisko, a puhao je i vjetar.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Ovaj mladić inače voli trčati, pa mu ova akcija nije predstavljala prevelik napor, no s obzirom da je temperatura zraka bila niska, na kraju je zaključio kako misli da tako nešto neće ponoviti. No dodao je kako uvijek postoji mogućnost da ga na to opet netko nagovori.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene