Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ROČIŠTE ODGOĐENO

Stipe Petrina priveden na sud zbog uklanjanja telekomunikacijskih stupova u općini Primošten

Petrina je priveden na zadarski Općinski sud jer je 2006. godine uklonio stupove na kojima su se nalazili telekomunikacijski uređaju. On tvrdi da je riječ o namještenom sudskom procesu.

Načelnik Općine Primošten, Stipe Petrina, priveden je na Općinski sud u Zadru. Uoči ročišta, koje je zbog nedolaska jednog od osumnjičenih odgođeno za kraj svibnja, Petrina se obratio novinarima.

Tvrdi da je riječ o besmislenom i namještenom sudskom procesu. Petrini i primoštenskom komunalnom redaru sudi se jer su 2006. godine uklonili stupove na kojima se su nalazili telekomunikacijski uređaji.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin IZJAVA O AKTUALNOSTIMA Plenković o snimci s Odbora za zdravstvo: "Beroš je natuknuo otprilike, ali to nije točno. Lokalni izbori nemaju veze s reformom zdravstva"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sve je zanimljivije Tko je radio platformu CijepiSe? Oglasile se tvrtke koje je navelo Ministarstvo zdravstva: ''Posve je neutemeljeno i netočno...''

''Naravno, mi smo maknuli, Općina Primošten je temeljem urednog rješenja o izvršenju makla te stupove i to nije sporno i to je sve temeljem ovlasti koje jedinica lokalne samouprave uživa. To su stupovi s brda Gaj, radi se o tri stupa koja su bila na općinskom terenu'', komentirao je Petrina

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene