Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Privatna poliklinika izdavala lažne liječničke svjedodžbe za COVID potvrde i druge dozvole

Aktualno Galerija Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 1 Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 1 Foto: DNEVNIK.hr Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 2 Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 2 Foto: DNEVNIK.hr Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 3 Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 4 Galerija 1/4 >>
Podignuta je optužnica protiv jedne privatne poliklinike i troje zaposlenih koji su izdavali lažne liječničke svjedodžbe bez liječničkih pregleda te dvije osobe koje su tražile njihove usluge.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv direktora jedne privatne poliklinike i troje zaposlenika, koji su bez liječničkog pregleda izdavali lažne liječničke svjedodžbe za dobivanje COVID potvrda, vozačkih dozvola, kao i dozvola za oružje.

Pročitajte i ovo Potres u Nepalu - 5 Podrhtavanje tla FOTO/VIDEO Porastao broj žrtava strašnog potresa u Nepalu: "Mnogi ljudi su i dalje zakopani ispod ruševina"

Optužene su i dvije osobe koje su tražile njihove usluge. Osim za izdavanje te uporabu, na teret im se stavlja zlouporaba položaja i ovlasti. Od 2020. do 2021. ukupno je izdano 40 takvih lažnih dozvola.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene