Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pritvorena još trojica iz korčulanskog narkolanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Splitu danas su popodne sprovedene još tri osobe iz korčulanskog narkolanca, kojima je sudac nakon trosatna ispitivanja odredio 48-satni pritovor.

U tom roku USKOK protiv njih treba podnijeti istražni zahtjev.
U pritvoru su nakon sprovođenja i iskaza kod istražnog suca zadržani Velolučani Milan Tripković, Ivan Padovan i Luka Bulić, koji su, kako stoji u kaznenoj prijavi, drogu prodavali od 2003. do 2006.

Osnovano se sumnja da je to organizirana grupa s Jakšom Cvitanovićem Cvikom na čelu koji je još u bijegu i za kojim je raspisana tjeralica.

Jučer su uhićene četiri osobe, a istražni sudac u Splitu sinoć je nakon gotovo sedmosatna preslušavanja odredio 48-satni pritvor za Darka Cetinića iz Blata na Korčuli i Mirjana Cvitanovića iz Vele Luke, brata Jakše Cvitanovića Cvika.

Iako je USKOK tražio i pritvor za odvjetnicu iz Dubrovnika Anu
Birimišu (1971.), za koju se u medijima tvrdi da je djevojka i
odvjetnica odbjeglog korčulanskog dilera Jakše Cvitanovića Cvika, sudac Nenad Cambi nije prihvatio taj zahtjev i pustio ju je na slobodu.

Na slobodu je puštena i uhićenica Želita Tomić (1985.) iz Blata na Korčuli, koja je u medijima u početku tjedna progovorila o načinu raspačavanja droge po Korčuli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene