Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak slučaja Core-media

Priopćenje Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi elementi i u slučaju koji se vodi protiv Vladimira Šelebaja u aferi Core media. Istražitelji USKOK-a dostavili su sudu optužnicu protiv Siniše Svilana.

Siniša Svilan osumnjičen je za navodno primanje mita u gospodarskom poslovanju. USKOK ga sumnjiči da je od 2004. do 2007. navodno primio 262 tisuće eura da bi se određene emisije puštale na Novoj TV.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

NovaTV d.d. nema praksu komentirati istrage koje su u tijeku. Iako NovaTV d.d. nije stranka u ovom procesu, vrlo ozbiljno shvaćamo sve negativne učinke na poslovanje kompanije. Vrlo intenzivno istražujemo sve navode u internoj proceduri kako bismo osigurali visoke etičke standarde korporativnog kodeksa koji su obavezni slijediti svi naši zaposlenici. Radi se o poslovima, kako sumnjaju istražitelji, koji su sklapani s producentskom tvrtkom Core-mediom u kojoj je vlasnik Vladimir Šelebaj.

"Biti ću vrlo kratak i jasan, sve izrečeno jednostavno nije istina, laž je. Zapravo, ako je i kome u interesu, onda je to upravo meni u interesu, da se ovo već jednom završi, da se ovoj agoniji stane na kraj", ističe Svilan.

Sud ima 30 dana da odluči o pravovaljanosti optužnice. Prvo ju treba provjeriti sudac istrage, onda ide na optužno vijeće koje će ju ili prihvatiti ili odbaciti. Tijekom dana Nova TV izdala je službeno priopćenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene