Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Matija Topolovec)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Matija Topolovec) Foto: Pixsell,Matija Topolovec

Makarska policajka lakše je ozlijeđena u noći na četvrtak nakon što ju je nogom u glavu udario 32-godišnji muškarac prilikom privođenja u policijsku postaju.


U policiji kažu kako su oko 1:30 u noći u zagrebačkoj ulici prilikom ophodnje uočili 20-godišnjaka kako sprječava 32-godišnjaka u narušavanju javnog reda i mira.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Ispod nadvožnjaka u Makarskoj pronađena ozlijeđena žena, preminula na putu do bolnice Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati

Dolaskom policije 32-godišnjak je pokušao pobjeći te pritom vrijeđao policajce, od kojih ga je jedan uspio sustići, te je uz sredstva prisile priveden u policijsku postaju.

"Za vrijeme privođenja 32-godišnjak je nastavio vrijeđati policijske službenike, a dolaskom u policijsku postaju napao je policijsku službenicu, koju je udario nogom u lice. Pružena joj je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena", navode u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Nasilnik je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje. (Hina)