Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U samo šest dana građani su svojim pozivima i uplatama na žiro-račun uspjeli prikupiti novac za liječenje Božidara Šiška koji boluje od raka gušterače.


Ljiljana Vuletić iz Udruge 'Ljubav na djelu' nam je u telefonskom razgovoru potvrdila da je prikupljeno 150.000 eura koji su potrebni za Božidarovo liječenje u Njemačkoj. Preko žiro računa prikupljeno je milijun i 50.000 kuna, a telefonskim pozivima oko 300.000 kuna.

Vezani članci Mario Puškarić Mario je već pet godina prikovan za krevet i treba pomoć: "Vjeruješ u sustav i nadaš se, a onda shvatiš da si sam" Karlo Keretić treba pomoć za liječenje Karlo treba skupi tretman, obitelj je očajna: "Pomozite, naša sreća brzo se pretvorila u tugu i strah..."

Sva potrebna dokumentacija poslana je još jučer, čeka se samo poziv iz bolnice u Njemačkoj. Božidar bi morao do kraja tjedna biti u bolnici i započeti liječenje.

>>
Ivana Šišak: 'Živimo u zemlji prekrasnih ljudi dobra srca! Hvala svima!'

Iako se novac za Božidarovo liječenje prikupio, akcija se nastavlja kako bi se prikupio i novac za liječenje njegove supruge Ivane. 'Novac za Božidarovo liječenje je prikupljen, ali građani zovu i dalje što nas je potaknula da pomognemo i njegovoj supruzi', kazala je Vuletić.

Podsjetimo, Ivana i Božidar Šišak su roditelji dviju malenih djevojčica suočeni s teškim zloćudnim tumorima. Spas za Božidara leži u eksperimentalnom liječenju matičnim stanicama u klinici International Immunology Foundation u Njemačkoj.

Obitelji Šišak možete pomoći na slijedeće načine:

POZIVOM NA DONACIJSKI TELEFON: 060 90 18 (6,15 kn pdv uključen)

ili

NOVČANOM DONACIJOM na žiro račun u Raiffeisen banci na ime Božidar Šišak, Sopnička 87B, Sesvete:
KUNSKI : IBAN HR4424840083114608641
DEVIZNI : IBAN HR7424840083291886271 SWIFT RZBHHR2X

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook