Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne propustite izravan prijenos sa svečanog događaja iz Zagreba i Knina u utorak 4. kolovoza od 17 sati na Novoj TV.


Nova TV u utorak, 4. kolovoza donosi prijenos svečanog mimohoda povodom 20. godišnjice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja i Dana pobjede. Višesatni specijal donosi sve detalje o velikoj obljetnici jednog od najvažnijih događaja hrvatske povijesti. Uz višesatni program uživo za svoje gledatelje Nova TV će i producirati dio programa i za ostale televizijske kuće koje će pratiti ovu jedinstvenu svečanost.

Vezani članci Slika nije dostupna Thompson predvodio kolonu bajkera u Kninu Slika nije dostupna Josipa Rimac već 10 godina za redom organizira proslavu u Kninu: 'Ova je bila najbolja'

Reporterski tim na čelu s urednicom Ivanom Ivančić predvodit će jake snage informativnog programa Nove TV, reporteri Mislav Bago, Andrija Jarak i Ivana Petrović, a voditelji programa bit će Petar Pereža i Marija Miholjek. Gledateljima će ozračje slavlja i podsjetnik na vremena kada se stvarala moderna i slobodna Hrvatska donijeti i brojni gosti. Uz dužnosnike, tu će biti i svjedoci vremena, branitelji i svi oni koji su branili Hrvatsku.

Sam mimohod komentirat će Vinko Vrbanac, načelnik stožernog operativnog tima akcije Oluje i Josip Stojković, načelnik stožera 1. gardijske brigade. Brojni političari i predstavnici vojnog vrha podijelit će s gledateljima svoje dojmove o velikoj obljetnici i mimohodu, ali i aktualnom političkom trenutku i putu koji je Hrvatska prošla od veličanstvene akcije kojom je hrvatski teritorij ponovno postao cjelovit u međunarodno priznatim granicama do danas.

Ovdje pročitajte detalje mimohoda

Zbog mimohoda posebna regulacija prometa u Zagrebu

Svoje dojmove s gledateljima će podijeliti i branitelji, ali i građani koji će pratiti veličanstveni mimohod.

Ne propustite izravan prijenos sa svečanog događaja iz Zagreba i Knina u utorak 4. kolovoza od 17 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook