Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne propustite izravan prijenos sa svečanog događaja iz Zagreba i Knina u utorak 4. kolovoza od 17 sati na Novoj TV.


Nova TV u utorak, 4. kolovoza donosi prijenos svečanog mimohoda povodom 20. godišnjice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja i Dana pobjede. Višesatni specijal donosi sve detalje o velikoj obljetnici jednog od najvažnijih događaja hrvatske povijesti. Uz višesatni program uživo za svoje gledatelje Nova TV će i producirati dio programa i za ostale televizijske kuće koje će pratiti ovu jedinstvenu svečanost.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Iako su hrvatske vlasti upućivale srpskom stanovništvu poziv da ostanu, oni su ipak bježali' Slika nije dostupna 'Danas se sjećamo onih koji su slomili kičmu velikosrpskoj politici Slobodana Miloševića'

Reporterski tim na čelu s urednicom Ivanom Ivančić predvodit će jake snage informativnog programa Nove TV, reporteri Mislav Bago, Andrija Jarak i Ivana Petrović, a voditelji programa bit će Petar Pereža i Marija Miholjek. Gledateljima će ozračje slavlja i podsjetnik na vremena kada se stvarala moderna i slobodna Hrvatska donijeti i brojni gosti. Uz dužnosnike, tu će biti i svjedoci vremena, branitelji i svi oni koji su branili Hrvatsku.

Sam mimohod komentirat će Vinko Vrbanac, načelnik stožernog operativnog tima akcije Oluje i Josip Stojković, načelnik stožera 1. gardijske brigade. Brojni političari i predstavnici vojnog vrha podijelit će s gledateljima svoje dojmove o velikoj obljetnici i mimohodu, ali i aktualnom političkom trenutku i putu koji je Hrvatska prošla od veličanstvene akcije kojom je hrvatski teritorij ponovno postao cjelovit u međunarodno priznatim granicama do danas.

Ovdje pročitajte detalje mimohoda

Zbog mimohoda posebna regulacija prometa u Zagrebu

Svoje dojmove s gledateljima će podijeliti i branitelji, ali i građani koji će pratiti veličanstveni mimohod.

Ne propustite izravan prijenos sa svečanog događaja iz Zagreba i Knina u utorak 4. kolovoza od 17 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook