United Cloud, R&D centar United Grupe, uz potporu Googlea, organizira „Bits N’ AndroidTV” hakaton koji će se održati 5. i 6. prosinca u Beogradu. Prijave su otvorene do 20. studenog, a pobjednički tim osvaja put na prestižnu Google I/O 2019 konferenciju u Kaliforniji.

Galerija +0 Hakaton (Foto: Getty Images)

Izabrani timovi imat će 24 sata za rješavanje zadatka iz domena Android TV operativnog sustava, a sama tema bit će objavljena prvog dana Hakatona. Na Hakaton su dobrodošli programeri svih profila, kao i UX/UI dizajneri, a prethodno iskustvo iz nije potrebno.

Vezani članci Željko Batistić Jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera otkrio: ''United Grupa u Hrvatsku uložila vrijednost Pelješkog mosta'' Slika nije dostupna United Grupa donira milijun eura za pomoć narodu Ukrajine

Tijekom trajanja hakatona, timovi će na raspolaganju imati potporu stručnjaka iz United Clouda i Googlea. Stručni žiri sastavljen od predstavnika United Clouda i Googlea, drugog dana Hakatona izabrat će pobjednika čije će se rješenje izdvojiti po kvaliteti, inovaciji i samoj prezentaciji sudionika, a predstavnici pobjedničkog tima osvajaju karte za prestižnu konferenciju, put i smještaj u Kaliforniji.

Android TV predstavlja operativni sustav televizije budućnosti, koji je razvila kompanija Google, dok se tehnologija koja iza njega stoji postupno počela širiti regijom, zahvaljujući novoj platvormi EON, na kojoj je stručni tim United Clouda radio tijekom protekle dvije godine.

Prijave za sve zainteresirane pojedince i timove otvorene su već sad na stranici www.united.cloud, putem koje možete dobiti i sve potrebne informacije.

R&D centar United Grupe, idejni tvorac EON platforme i EON Smart Boxa - United Cloud, uz podršku Google-a, pokrenuo je prvi Android TV Hakaton! Programeri svih profila i UX/UI dizajneri oformite svoj tim od najviše 4 člana i osvojite put na Google I/O 2019 konferenciju u Kaliforniji!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju